Bericht versturen
Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

  Is de Techniek Plastic Co. van Tangyintaixing, Ltd een professionele productie van techniekplastieken, vastgestelde productie, verkoop, ontwerp, verwerking als één van de geïntegreerde onderneming. Wij hebben 20+-jaren van ervaring, behandelen een gebied van de vierkante meters van 25.000+, en hebben een jaarlijkse output van 8.000+-ton. De belangrijkste producten produceert etc. PE imainly producten zoals UHMWPE-raad, synthetische ijsbaan, PE marien stootkussen, kraanbalkstootkussen, UHMWPE-voering, Plastic transportbandrol, UHMWPE speciaal-gevormde delen, HDPE bladen, HDPE de mat van de grondbescherming, dubbele kleurenhdpe bladen.

 

China Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0


Ons bedrijf heeft een volledige reeks van ingevoerd productiemateriaal en een volledige reeks van geavanceerde CNC machinaal bewerkend materiaal, geavanceerde verwerkingsprocédés, sterke technische force.equipped met de recentste AutoCAD-software, en verbindt aan CNC machinaal bewerkende centra, klant-specifieke eisen om een volledige reeks diensten, met inbegrip van productontwerpfase van de profielen te verlenen die aan materiële specificaties worden geselecteerd die tot de de eindproductproductie en verwerking worden bepaald.

 

China Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De geschoolde arbeiders in de verrichting, geavanceerd verwerkingsmateriaal, perfecte opsporingsmiddelen, van grondstoffenverwerving aan worden het proces van de productenproductie strikt alle aspecten voor productkwaliteit gecontroleerd om een sterke waarborg te verstrekken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Heeft de polyethyleen plastic bladen voor onze compay, normale grootte 1250*3100mm, 1220*2440mm, en 2100*3100mm, dikte van 6mm tot 200mm geleverd. Ondertussen, kon aanpassen het baseerde op uw vraag. Hoog - kwaliteit, beste rendabele, langere levensduur. Welkom om onze fabriek, en het verheugen op het vestigen van een vriendschappelijke samenwerkingsverhouding op lange termijn met u te bezoeken zich.

Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : Taixing

Aantal werknemers : 1200~1500

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,0000,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Certificaten China Tangyin Taixing Engineering Plastics Co., Ltd. Certificaten